Bas Verwijlen

“Door de Multi Vybe hoef ik mij geen zorgen te maken dat ik mijn dagelijkse hoeveelheid vitamines niet binnen krijg naast mijn normale voeding. Wat erg fijn is, is dat de Multi Vybe op sommige bestanddelen hoger scoort dan andere supplementen zodat ik niet nog een ander supplement hoef te nemen. Tijdens zware trainingen en wedstrijden zorgen de Power Vybe & Energy Vybe ervoor dat ik net dat beetje extra kan geven en elke wedstrijd scherp en met de juiste focus aan de start sta.”

“Dankzij de bestanddelen van de Protect Vybe weet ik dat ik de juiste vitamines en mineralen binnenkrijg om o.a. mijn botten en kraakbeen sterk en flexibel te houden! Mijn absolute herstel-favoriet is de Recovery Vybe. Door de heerlijke Vanilla smaak drinkt hij makkelijk weg en smaakt hij als een milk-shake. Dankzij de Recovery Vybe herstel ik sneller na een training of wedstrijd zodat ik de volgende dag weer scherp, fris en zonder spierpijn 100% kan geven!”

 


 

OVER BAS VERWIJLEN

Bas begint zijn schermcarrière op vijfjarige leeftijd bij Schermvereniging Zaal Verwijlen in Oss. Zijn vader Roel Verwijlen, de huidige bondscoach en kampioenenmaker, gaf hem het goede voorbeeld. Bas schermt tot zijn twaalfde met twee wapens maar kiest uiteindelijk voor ‘het koningswapen’; de degen.

Hij wordt opgenomen in de Nederlandse Selectie en neemt deel aan Universiades, Jeugd-Olympische Spelen, Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen. Bas wordt elf keer Nederlands Kampioen junioren. De jonge schermer wordt derde op het WK voor Cadetten (tot 16 jaar) in South Bend, USA 2000 en kwalificeert zich vanaf 1998 voor elk WK en EK. Hij wint tot tweemaal toe de Wereldbeker voor Junioren.

 


 

RESULTATEN

Nederlandse kampioenschappen
2004, 2005, 2008, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016

Europese kampioenschappen
Zilver 2011

Wereld kampioenschappen
Zilver 2011

Olympische Spelen
Olympische spelen Beijing 2008 8ste
Olympische spelen London 2012 top 16

Olympische spelen Rio de janeiro 2016 top 32