Kim Polling

“Wat Vybe Supplements voor mij doet, is precies wat Vybe zegt te doen. Ik voel mij fitter, fijner en energieker. En dat is hoe ik mij als topsporter wil voelen. De supplementen van Vybe ondersteunen mijn lichaam tijdens een training en na afloop ondersteunen de supplementen mijn lichaam met het herstellen van de training. Daarnaast zorgen de Vybe Supplements ervoor dat mijn lichaam dagelijks de aanvulling krijgt die het nodig heeft.”

 


 

OVER KIM POLLING

Kim Polling (afkomstig uit Zevenhuizen, Groningen) is een van de beste judoka’s ter wereld. In haar gewichtsklasse -70 kg was zij vanaf mei 2013 tot februari 2017 de wereldranglijst aanvoerster. Na afloop van de Olympische Spelen in Rio heeft Kim in augustus 2016 een pauze ingelast waarin zij onder andere de tijd heeft genomen om af te studeren aan de pabo (opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs). Kim traint een deel van het jaar in Italië waar zij samenwoont met haar vriend; de Italiaanse judoka Andrea Regis.

In haar vrije tijd is Kim momenteel druk bezig om de Italiaanse taal onder de knie te krijgen. Het andere deel van het jaar is Kim samen met de Nederlandse judoselectie op Papendal. Voor de komende jaren heeft deze drievoudig Europees Kampioene nog genoeg doelen om te bereiken, met als belangrijkste doel het winnen van de enige toernooien die ze bij de senioren nog niet heeft weten te winnen: het Wereldkampioenschap en de Olympische Spelen in Tokyo 2020. Kim wordt gekenmerkt door haar aanvalslust, energie en plezier die ze uitstraalt!

 


 

RESULTATEN

Wereldkampioenschappen
70kg Brons – 2013 – Rio de Janeiro, Brazilië

Europese kampioenschappen

70kg Goud – 2013 Boedapest, Hongarije
70kg Goud – 2014 Montpellier, Frankrijk
70kg Goud – 2015 Bakoe, Azerbeidzjan