What’s our vybe?

Bij Vybe Supplements willen we een bijdrage leveren aan het welzijn van de mens en helpen je daarom graag bij het behalen van je individuele doelstellingen op een gezonde en verantwoorde manier.

Door een unieke combinatie, waarbij wij de samenwerking aan zijn gegaan met relevante gezondheidsprofessionals, leveren wij hoogwaardige, goed opneembare voedingssupplementen voor (top)sporters en de actieve mens. Onze supplementen kunnen een bijdrage leveren aan je algemene vitaliteit en je (maximale) sportprestaties!

Kwaliteit, zuiverheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom laten wij al onze producten testen op de afwezigheid van doping-gerelateerde stoffen in een gecertificeerd laboratorium. Zo voldoen al onze producten aan de eisen en normen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT).

Vybe Supplements helpt u eruit te halen wat erin zit!

Get into the Vybe!


Meer informatie over de NVZT kunt u vinden op www.antidoping.nl/nvzt

MIND

Je hebt de juiste focus. Je hebt je doelen voor ogen die je wilt behalen. Je maakt de juiste keuzes om verder te komen. Wanneer de ‘mind’ de juiste focus heeft kun je op je hoogste niveau presteren!

BODY

Een gezond lichaam zorgt voor een fitter, energieker leven. Zorg voor je lichaam en je lichaam zal voor jou zorgen. De juiste voeding en voldoende beweging houden je lichaam in vorm!

SOUL

Wanneer lichaam en geest met elkaar in balans zijn ontstaat de ‘soul’. De ‘soul’ maakt je tot wie je bent. Het vormt je karakter en maakt je een doorzetter, iemand die niet opgeeft!

Bij Vybe Supplements zijn we ervan overtuigd dat wanneer mind, body en soul in balans zijn je het meeste uit jezelf kan halen. Onze producten kunnen actief bijdragen aan het in balans brengen van deze 3 pijlers zodat je fitter, energieker en vitaler door het leven gaat!