Robbie Hageman

“Ik heb eigenlijk nooit echt supplementen gebruikt, omdat ik altijd het gevoel had dat het toch niet echt zou werken. Toen ik eenmaal Vybe Supplements begon in te nemen merkte ik toch al snel dat de supplementen wel degelijk van nut zijn. Ik nam ‘s ochtends Omega3 Vybe & de Multi Vybe variant. Voor het trainen nam ik de Power Vybe & Energy Vybe en na de trainingen een Recovery Vybe shake! Resultaat was er zeker, ik ben begonnen 6 weken voor het WK in Duitsland (November 2017) en ben wereldkampioen geworden.”

“Voor een wedstrijd verlies ik altijd veel gewicht en voel me vaak slap, dankzij de supplementen ben ik toch op kracht gebleven en won ik de laatste rondes veruit op kracht en conditie! Daarnaast ben ik in januari 2018, ook nog is uitgeroepen tot sportman van het jaar! Ik vecht een wedstrijd op 5 mei 2018 en deze zal live te zien zijn op RTL7, ik blijf voor de partij de supplementen gebruiken en jullie zullen 5 mei het resultaat zelf kunnen zien. Ik voel me nu al sterk!”

 


 

OVER ROBBIE HAGEMAN

Robbie (The Rabbit) Hageman is geboren op 6 mei 1991 in Neunen. Hageman wilde net als zijn vader profvoetballer worden bij PSV Eindhoven. ‘’Maar zijn pa zei; dat wordt hem niet. Je hebt schrik van de bal.’’ Robbie stapte op zijn twaalfde over naar het thaiboksen. Veel partijen later heeft hij al lang geen schrik meer, voor niemand! Hageman wordt met regelmaat in Ierland uitgenodigd om met de Ierse superster Conor McGregor te trainen en won in 2014 zijn 1ste wereldtitel tot 70 kilogram. In 2017 won hij zijn 2e wereldtitel in de gewichtsklasse tot 75 kilogram!

 


 

RESULTATEN

Nederlandse Kampioenschappen
Nederlands kampioen 2011 -70 kg

WCSF Europees kampioen
Europees kampioen 2012 -70 kg
Europees kampioen 2013 -70 kg

Wereldtitel
Enfusion 2014 -70 kg
Kombat League 2017 -75 kg